Ontvang subsidies en bespaar tot 70% op gas met een hybride warmtepomp!

OVERHEIDS SUBSIDIE VOOR WARMTEPOMP

Slim en duurzaam verwarmen met hybride warmtepompen

Ontvang subsidies en profiteer van recente gasprijsstijgingen terwijl u naadloos integreert met uw bestaande cv-installatie. Bespaar vandaag voor een groenere toekomst! 🌍✨

Controleer direct
of u hiervoor in aanmerking komt
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1
2
Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen besluiten om warmtepompen te vergelijken en te laten installeren: financiële overwegingen en duurzaamheid.

Tot wel 450% rendement:
Een warmtepomp maakt gebruik van natuurlijke bronnen zoals lucht, water of de grond om uw huis te verwarmen. Dit efficiënte proces levert jaarlijkse energiebesparingen op, met een potentieel rendement van wel 450%. Uitgaande van een gemiddelde elektriciteitsprijs van 20 cent per kWh, kan een gezin jaarlijks tot € 405 besparen op het energieverbruik.

Beter voor het milieu:
Een warmtepomp draagt bij aan een groenere planeet door gebruik te maken van energie uit duurzame bronnen, wat resulteert in een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot. Afhankelijk van het type warmtepomp kan de CO2-uitstoot minimaal 25% en maximaal 50% lager zijn. Wilt u geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu? Begin met vergelijken en ontdek de voordelen van een warmtepomp.

Maak de slimme keuze voor een warmtepomp en geniet niet alleen van financiële voordelen, maar draag ook bij aan een duurzamere toekomst. Vergelijk nu en ontdek hoe eenvoudig het is om zowel uw energierekening te verlagen als uw ecologische voetafdruk te verminderen.

Slimme keuzes voor een groenere toekomst

🌍 Duurzame energiebronnen benutten:
Een warmtepomp maakt slim gebruik van natuurlijke bronnen zoals lucht, water of de grond om je huis te verwarmen. Hierdoor vermindert u niet alleen uw afhankelijkheid van traditionele energiebronnen, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst.

💰 Aanzienlijke jaarlijkse besparingen:
Geniet van financiële voordelen door met een warmtepomp tot wel 450% rendement te behalen. Jaarlijkse energiebesparingen kunnen oplopen tot € 405, wat een aanzienlijke verlichting betekent voor uw energierekening.

🍃 Verlaag je ecologische voetafdruk:
Kies voor een warmtepomp en verminder je CO2-uitstoot aanzienlijk. Afhankelijk van het type warmtepomp kan de CO2-uitstoot minimaal 25% en maximaal 50% lager zijn, waardoor u actief bijdraagt aan een groenere planeet.

© Copyright 2024. All rights reserved